Maxilart

rossendcortesinteriors  approach the project for the new installations of MAXILart in Reus under a premises and a brief and concrete concrete. The aim was to implant a dental clinic in a 600 square meter corner ground floor to position it as a provincial referral center and to distil a powerful image of prestige.

We look for clean, austere but with character. With a very white base and providing warmth with natural woods and subtly marking the corporate colors and the brand image.

The fantastic location allowed us to make a more plastic and colorful work at the level of the facade and the enclosures – screens that sift the light and the views all provide an attractive and changing facade both for the day and especially at night.

 

Photos: Cori Pedrola

www.maxilart.com

Share with